Frukost på Kaffebaren i Kungsbacka.

Jag och min mamma har blivit lite smått besatta av att äta frukost eller fika på Kaffebaren i Kungsbacka. I omgångar är vi där flera dagar i veckan, det är något av de mysigaste ställena jag ätit på.
Mamma är såld på deras avokadomacka med blåbär, den är fantastisk! Men själv har jag gått mer cray över deras glutenfria variant av Urban Breakkie. Det är en halvavokado, tomat och mozzarella med örtolja och chilliflakes, ett kokt ägg (till perfection?!) och yoghurt med äpple, kanel och om jag minns rätt så är det solrosfrön eller något liknande, haha. Så gott! Rekommenderar starkt!
Brukar till de dricka en kopp te eller kaffe och just denna gången beställde vi en croissant-macka och en keylime paj att dela på. Supergott! Plus att det är extremt fotogeniskt! Har en hel mapp fylld med kaffebaren bilder på mobilen. Lägger då och då upp dom på min Instagram, så kika in där om ni vill se mer av det.

& har ni vägarna förbi vid frukosttid någon dag så titta för guds skull in! Har inte ätit lunch där ännu, men ser fram emot att testa deras sallader och annat gott.


nellies x
Adventskalender med pojkvän
Jag och min pojkvän, Filip, har iår gjort en julkalender tillsammans där vi varannan dag får ett paket, så mysigt! Hittills har jag fått en blomma, julte, en julmugg, julstrumpor och massa annat fint! Han har bland annat fått en strukturstickad tröja från hm som jag köpte med 200kr rabatt på black friday, those deals ;) Sen har han fått armband, en liten tomte som åker motorcykel (juldekoration) och shotpong, haha! Det är små såna klassiska röda muggar i shotstorlek och två pingisbollar. Hur jäkla gulligt som helst, Haha! Imorgon är det min tur igen, så mysigt att börja dagen ihop med julmys. Eftersom jag jobbar natt så blir det väldigt mycket tid som vi spenderar ifrån varann, speciellt hur vi börjar dagarna. Men hittills har vi varje morgon (oavsett om han börjar kl 6) gått upp tillsammans. Jag älskar det!


nellies x
Jobbmöte på Pensionat Strandkullen i Onsala
Förra veckan var jag på en planeringsdag med jobbet på Strandkullen. Det var galet mysigt pyntat och man fick verkligen julkänsla lagom till första December! Vi fick frukost, lunch, efterrätt och fika. Maten var hur god som helst och planeringsdagen visade sig gå extremt bra. Vi kom en bit och det kändes som att det var en sån här dag som behövdes för gänget. Drack även många koppar te ;)
Strandkullen har även julbord nu i December och jag hade verkligen velat åka dit, hur gott?!

nellies x