Frukost på Kaffebaren i Kungsbacka.

Jag och min mamma har blivit lite smått besatta av att äta frukost eller fika på Kaffebaren i Kungsbacka. I omgångar är vi där flera dagar i veckan, det är något av de mysigaste ställena jag ätit på.
Mamma är såld på deras avokadomacka med blåbär, den är fantastisk! Men själv har jag gått mer cray över deras glutenfria variant av Urban Breakkie. Det är en halvavokado, tomat och mozzarella med örtolja och chilliflakes, ett kokt ägg (till perfection?!) och yoghurt med äpple, kanel och om jag minns rätt så är det solrosfrön eller något liknande, haha. Så gott! Rekommenderar starkt!
Brukar till de dricka en kopp te eller kaffe och just denna gången beställde vi en croissant-macka och en keylime paj att dela på. Supergott! Plus att det är extremt fotogeniskt! Har en hel mapp fylld med kaffebaren bilder på mobilen. Lägger då och då upp dom på min Instagram, så kika in där om ni vill se mer av det.

& har ni vägarna förbi vid frukosttid någon dag så titta för guds skull in! Har inte ätit lunch där ännu, men ser fram emot att testa deras sallader och annat gott.


nellies x