Vlogmas, again
Är det någon mer än jag som kollar på Vlogmas som jag skrev om tidigare i December? Jag tycker att det är supermysigt och det är det jag sätter mig med på kvällen och bara tar de lugnt efter en lång dag med diverse måsten. Det finns något otroligt mysigt i att sitta och kolla på när andra klär sina granar, slår in presenter och bakar julkakor. Detta får mig att vara i julstämning hela December, helt underbart!

Här är några av de jag följer:
(Klicka på deras namn så kommer du till deras Youtube kanaler)

Zoella 

Of-Freaking-Course! Det är inte Jul om man inte kollar på världens mest festive Zoe Sugg. Hon ger en ALL julstämning! Haha. Ni måste även kolla in hennes mainchannel då hon just nu lägger ut en video varje dag där med. Alla julinspirerade ofcourse ;) Klicka här för att komma till den.

 
 
 
Alfie Deyes

(Ingen Vlogmas, men en DailyVlogger... So whatever)

 

Bilderna är tagna från deras Instagram.
 
 
 

Baubles
När brukar ni klä eran gran? Gör ni det tidigt eller tar ni fram den dagen innan Julafton? Vi brukar göra det kvällen innan till lite julmusik eller ljudet av uppesittarkvällen på Bingolotto medan pappa grejar med skinkan i köket. Men då jag och familjen crave'ar julkänsla så ska jag och pappa in och köpa gran idag efter att jag gjort mina naglar. Så skall vi klä den imorgon. Därför har jag här letat upp en massa superfina julgranskulor som jag tycker är galet vackra. Hade förmodligen inte blandat in rött, men resten passar otroligt bra tillsammans. Hittade de på Ellos, Lagerhaus, HM, Rusta, John Lewis & Homebase

Fjärde Advent, Julklappar & Julfilmer.
Hej vänner!

Nu kommer ett väldigt chill inlägg utan bilder.
Idag är det den Fjärde Advent. Galet vad dagarna går fort...
Jag och Filip har varit iväg och kollat på lite julklappar. Då jag inte jobbade särskilt mycket i Oktober så fick jag inte någon särskilt fantastisk lön i November, vilket betyder att jag inte har pengar för julklappar ännu. Dock får jag min lön för November, då jag jobbade betydligt mer, nu på Onsdag. Så jag har faktiskt handlat de flesta julklapparna online på faktura för att slippa springa runt i butikerna dagen innan julafton... Fast det kommer jag självklart göra ändå, haha!
När brukar ni handla Julklappar? Är ni i god tid eller lämnar ni allt till dagarna innan?

Just nu sitter jag i vilket fall som helst och kollar Vlogmas och äter Clementin. Ska strax lägga mig bredvid Filip och kolla på film. Det lär väl bli ännu en julfilm. Hittills i December har jag kollat på The Holiday, Elf, Home Alone, Home Alone 2, Arthur Christmas, Fred Claus och Holidaze och inte nog med det så har jag en hel lista med julfilmer jag vill hinna se innan Julafton, haha. Det är bara fyra dagar kvar men det skall jag nog lösa.
Gillar ni att kolla på Julfilmer? Vilken är eran favorit i sånna fall?

Glad Fjärde Advent gänget!