Käpprätt åt väggen.
Hej kompisar.


One of those days/weeks/years/lives. 

När jobbet krånglar och man vart tvungen att jobba mer än man någonsin kunnat ana i sommar. När lönekontoret krånglat och glömt ge en lön för all möda. När man får veta att resten av Juni-Juli lönerna kommer i slutet på September och man levt alldeles för tight och nära ögat basically hela sommaren.... Konstant panik, konstant ångest, konstant huvudvär, konstant halsbränna hela sommaren.

Nu när jag äntligen såg det lilla ljuset i tunneln, när jag lagt det nya schemat och vi börjar få nya medarbetare och det känns som att allt håller på att bli så mycket bättre och man vågar för första gången på en evighet att andas ut och luta sig tillbaks.
Sen, plötsligt, brister det igen. Och allt är ännu igen utom ens kontroll.

Jag är för tillfället ensam hemma. Filip, min pojkvän, är bortrest i några dagar.
Just nu har jag mamma i telefonen och berättar åter igen hur förjävligt det är. Igår åt vi lunch på Kungsmässan och sen åt hon middag hos mig på kvällen. Supermysig dag, välbehövt.

Imorgon, Lördag, börjar jag jobba 6.30 och så slutar jag i övermorgon, Söndag, 20.30 för att sedan gå på igenpå Måndag 16.00 till Tisdag 6.45.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka och hämta min Isabelle. Vi ska handla mat och köpa present till en kompis som fyller år i helgen (bara de att jag nu missar att fira honom pga. plötsligt jobb). Sen skall vi hit, hem till mig och göra pizza och hälla i oss vin (men inte för sent, då jag ska jobba imorn bitti).
Efter allt så skall det bli extremt härligt att få en kväll med min lilla favorit.

Följ mig på snapchat där jag lossas som att jag är en internationell kändis: nelliebupp

.

uppskattar henne.

 

nellies x
lars

Hej Nellie
Oj vad du jobbar mycket. Så du har mått dåligt ganska länge. men Grattis till din kompis och ha en bra Weekend
Ni ser så glada ut

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress