Skottdagen ,
Som alla bra berättelser börjar även denna med ett beslut. Såhär i efterhand kan jag erkänna att det var ett dåligt sådant. Jag stod nämligen i hallen och undrade om jag skulle ta min super varma goa jacka eller min kalla men fashionabla jacka där jag redan hade mina nycklar, alla mina kort, hörlurar och saker jag skulle behöva under dagen. Ja ni kan ju gissa vilken jag tog. Hoppfull om mitt beslut satte jag mig förväntansfullt i bilen med mamma och vi begav oss ut på vägarna. Framme på våran första destination skrämde jag glatta livet ur en liten dam som sedan förlät och accepterade mig som en i flocken och som nu är en av mina bästa och närmsta vänner (som ni säkert har sett på min Snapchat: nelliebupp). Där spenderade vi en 40 minuter innan det var dags för nytt.
På nästa stopp fick jag lida av mitt val av den snygga jackan (pågrund av lathet att inte orka flytta över innehållet i fickorna) då det var väldigt kallt ute. Jag åt smaklöst mos och tittade på barn som hade fantastiska skrattanfall. Jag fick uppleva vårens nya accessoartrend, cykellås runt halsen. Coolt. Very 2016,
Jag fick frågan om jag hade smink på mig och jag svarade ja, sen tyckte jag att hon sa att jag såg fläckig ut, jag tänkte snabbt och förskräckt på min nya concealer som trots att det var den ljusaste färgen de hade var för mörk för min hy. Jag frågade henne nervöst vad hon sa och hon svarade glatt "Du ser fräckare ut". Det värmde mitt lilla potatoheart. Jag är fräckare i mascara och för mörka bryn än helt osminkad med bleka fransar och bryn. SCORE!
Dagen fortsatte helt okej och rätt som det var så satt jag på bussen hem. Jag vandrade förväntansfullt hem från bussen och funderade på hur jag skulle lägga upp resten av min dag.
Väl hemma tog jag mig en macka och lyssnade på tre olika avsnitt av tre olika podcasts som handlade om ämnet "självkänsla". Jag la mig på sängen av den enkla anledning att jag hade ont i ryggen och frös. Strax efter somnade jag på sängen med en godispåse bredvid mig för att sedan vakna till liv. Jag ringde sömdrucket och beställde en av de krångligaste beställningarna mat någonsin och kollade därefter på Youtube videor. Det var Grace Helbig och Jenna Marbles. Många glada skratt. Jag spelade även lite Kendall&Kylie och kollade igenom de snapchat-stories jag följer.
Ett litet tag senare kom pappa hem med maten som till min stora förvåning var precis det jag hade bett om. Det första jag märkte var dock att de gett mig alldeles för moget bröd. Det var torrt och hårt och det gjorde mig ingenting. Down the trash you go.
Jag satte mig nöjt framför min far och åt den mest perfekta salladen jag någonsin specialbeställt. Så perfekt att jag inte ens rörde såsen en enda gång! (And that says something about a sås-loving person) Förutom när jag tappade den och råkade knäa den mot bordsbenet... Och som ni säkert kan räkna ut bestämde jag mig därefter för att ta en dusch. Mascaran var som vanligt lite tricky att gnugga bort utan någon sorts remover, men jag löste det. Jag lyckades även skaka fram tillräckligt mycket balsam för mitt långa hår.
Strax efter att jag var färdig smörjde jag in mig för att jag är en allmänt torr person och hade känt att det kliade på benen tidigare på dagen. Förmodligen var att de va torra och vart kalla. Sedan satte jag mig vid datorn. Här alltså.
Nu har min pojkvän Filip kommit och ja... Jag funderar på att gå ner och ta ett sneaky glas med cola.

Vad har ni gjort på eran extradag? :D !